woho

dålig uppdatering vet.. "/ men har haft de lite fullt upp, lite så där.. aja men julen har varit toppen helt klart! i julklapp fick jag en mobil, parfym, örhängen och en mössa :) jag har fått utgångsförbjud i dag bara för att jag kom hem försent.. glömde bort tiden liksom.. inte bra. 
inte världens nyaste mobil men den är liten och gullig och passar mig :)
min parfym... oo den luktar ju himmelskt gott :)

Torsdag - lättad

ojoj nu är alla julklappar klara perfekt liksom :) har haft fullt upp idag fast jag inte har gjort så mycke .. jag har slagit in massvis med julklappar och köpt dom sista som sagt..  ska snart upp till övervåningen och hjälpa till med julbaket!
jag är en riktig poet :D
en liten dikt
alla bördor som har lättat
har länge legat och släpat
allt i mitt inre håller på  och försvinner
det känns som om jag kommer gråta
när jag väl började förlåta
när alla tårar strömmar
blir allt till en massa drömmar


hiss och diss - filmer

igår såg jag på två filmer: knight and day och dead at a funeral
jag hissar: knight and day den filmen var ju bara fööööör grym! min nya favorit film! jag säger bara en sak hyr den/ köp den ni kommer inte ångra er!! en av mina favorit skådespelare är med i den och det är TOM CRUISE! han är ju baaaara för snygg gosh
TOM CRUISE - HETING
jag  dissar: dead at a funeral jag hade höga förväntningar på den här filmen för det var jätte många bra skådisar men nej då den var inte bra! jag tyckte inte ett dugg att den var rolig tyvärr..det kanske va så att jaag hade så höga förväntningar på den är filmen och så att jag blev besviken det kanske var därför jag inte gillade den..
BILDERNA ÄR TAGNA FRÅN GOOGLE

Onsdag - jag känner mig duktig!

vet ni jag bröt nyss en nagel så jävla typiskt jag väntar och väntar på att dom ska växa och sen när alla naglarna ser bra ut går en eller två sönder så då måste jag fila ner allihopa IGEN.. typiskt :thumbdown:
äsch, vad tycker ni, har inte tiden gått fort?! de tycker jag, tiden bara flyger iväg och snart är det julafton :D jag känner mig riktigt duktig för att idag så vaknade jag åt frukost gick ner och städade rummet sen så fixade jag mig och snart ska jag gå upp och sitta lite framför matteboken och jobba.. vi har ingen läxa eller så men jag har lite svårt med matte, matte är inte mitt starkaste ämne hehe så för att allt ska gå bra på nästa termin så måste jag jobba.. jag får jobba i alla ämnen för att få ett bra resultat medans min kompis bara behöver gå igenom allt sen kan hon dom.. vissa är bara naturbegåvningar! snart kommer niki och då ska vi bara ha en slapp dag och se på olika filmer puss!

Mysdag med Betty!

hejhej allihopa, kom precis hem från julkonserten. den var så bra! det  låg i södermalm kyrkan. alla sjöng fantastiskt! japp hade en mys och en trevlig dag betty! usch det är iskallt ute jag var tvungen att köpa en varm choklad bara för att det var så kallt "/ ( och det är så gott ) fan jag började nyssför mig  att blöda näs blod ..  jag får alltid det om jag har sovit dåligt eller har fått för lite sömn.. är det bara jag som får så eller ??
äsch skitsamma puss!

Mot Betsson

Godmorgon just nu så håller jag på och fixar mig, jag ska till min kompis betty/betsson vi till någon julkonsert och a det mys men nu har jag bråttom bussen går om 40 minuter och jag har inte ens ätit frulle :O PUSS

ahap!

TJABA :) är hemma hos min mammas kille :) jag har börjat bli sjuk.. BLÄÄÄÄ jag orkar inte jag är så himla trött fast jag har sovit bra och så.. min blåtira har börjat skifta färg till sveriges flagga .. WOHO liksom! jag vaknade med värsta förkylningen för en halv timme och jag har sjukt ont i min hals, så fan jag har börjat blivit sjuk :( igår fick jag veta att jag kunde få vg i framtiden på svenskan om jag bara förbättrar språket alltså det ska inte vara vardagligt i texter utan det ska vara lite bättre och proffsigt så där.. men jag fick G+/-VG på båda mina skriv uppgifter jag är såå nära till att få vg nästa termin då jävlar då ska jag ha VG om inte MVG aja men nu ska jag fixa mig puss!

.

det var en gång två bagare och en smet
HAHAHAHHAHAHAHA :D

FUCKING BLÅKLOCKA!!!!!!!!!!!!!!!

igår sovde felicia hos oss och då hade vi det ap kul och idag var jag med felicia och niki och då hade vi det ap kul igen haha :D imorgon då ska jag inte gå till skolan bara för att ögat fortfarande är svullet jag vet larvigt men skitsamma ... :O så här ser mitt fucking öga ut ses!
inte kul :'(

HELA MIN LÖRDAG ÄR FÖRSTÖRD!!

ahap då kom man hem från innebandy MED en F*CKING blåtira! snacka om att jag känner mig snygga !! eller inte... det gör så jävla ont så det inte är sant och jag krockade med en tjej och då sprang jag av plan och började stor gråta faaan hatar det här.... alla stirrar på mig och jag KÄNNER MIG SOM ETT MONSTER!  inte kul några skönhetstips? (blåtiran är en som en storböld som är lila och blå på ögonlocket HA) fan snacka om att jag skämde ut mig framför en kille som jag tycker är så snygg.. ahap då ska man gå runt med en jävla blåtira i skolan och alla kommer stirra och fråga vad som har hänt .. aja vi förlorade och så men det var en rätt rolig match för publik "svängde" med HAHA :D  ska snart äta och sen ska jag gå ut med Felicia och kÖpa godis ..

LÅT!

här kommer en låt som jag har gått runt och sjungit på hela veckan puss!

GÅRDAGENS!

GÅRDAGENS KOMMENTAR:
En kassörska- är ni tvillingar?                                     till mig och min syster)
vi: nej haha
Mikaeela- jag är äldst
och kassörskan börja skratta och sa- ni är dom mest liknande syskonen jag har sett
och sen började jag och mikaela och skratta/fnissa :D
vi tyckte det va skit kul haha :D
jag och min lillasyster, så lika e vi inte :blush:

En julklapp avklarad ;)

Har precis ätit och jag tror att väldigt snart kommer jag hamna i mat koma :S.. idag har jag varit inne i stan med min storsyster och hennes flickvän, eller jag vet inte om dom är tillsammans eller inte .. äsch skitsamma men vi hittade en julklapp till min lillasyster  och snacka om att hon kommer bli glad :) vi hade det skit roligt i vilket fall :D fick inte gå till träningen bara för att jag var e30 minuter försenad och då tyckte min pappa att jag inte behövde det för att det var för sent fast jag hade snackat med min tränare och allt.. ibland undrar jag vad föräldrar tänker med.. äsch skitsamma senare ska vi ha en hemma kväll och se på Eclipse (stavning?) japp det ska bli mys.. snacka om att det va fint när jag gick till rönninge så jag tog några fina bilder va :D
det har snöat hur mycke som helst ååå gud vad jag blir glad :S

skolan..

Godmorgon sunshines :) jag börjar om 20 minuter och ska snart klä på mig :) idag ska jag nog åka till stan och träffa min stora syster och sen ska vi gå runt och ha det mys och köpa lite julklappar :D sen så ska jag väl dra till träningen om jag hinner :D men nu ska jag gå och borsta tänderna puss!

har bråttom ..

japp det här får bli ett snabbt inlägg jag och familjen ska snart åka och titta på när min storasyster ska spela innebandy, hon har precis börjat i ett nytt lag och har bara tränat 3 träningar och ska redan få vara med och spela match! min syster har TALANG !! hehe har inte gjort något idag .. men nu ska jag dra puss!
"hej jag heter Emelie och jag är en pluggis" elller inte .. "/

GODNATT



ahap ...

jag vet dålig uppdatering men jag har några andra saker som kommer före bloggen och det har hänt lite saker i veckan.. aja idag har det inte varit en så bra dag för mitt humör har svängt upp och ner och jag har blivit skit sur jätte snabbt så det har skapat en dålig stämning mellan mig och mina kompisar .. heheh idag så fick jag ig på mitt fysik prov men pluggade lite och gjorde omprov och då fick jag G .. förra provet jag gjorde i fysiken så fick jag VG ... jappp men fysik,matte och spanska är mina svåra ämnen :( och det är dom ämnena som jag har som dåligast :'( aja skitsamma jag har en termin till så att jag höjer till VG och d[ har jag VG i alla ämnena.. ska nog läsa lite sen ska jag se på greys anatomy puss!

RSS 2.0