Fredag - trött

det är fredag och jag är super trött och orkar inte göra någonting. efter skolan gjorde jag ingenting jag väntade på att tiden skulle vara tillräckligt till att gå till träningen men sååååå klart kommer man försent till den.. INTE OKEJ!!
jag är så trött på fredagar bara för att jag inte sover tillräckligt med timmar.. Nästa vecka då ska jag ha prao i två hela veckor jätte skönt med florence på någon restaurang i tullinge.. inte världens roligaste men jag tror nog att det blir kul :D ää nu ska jag sova puss!

JAG HAR FÅTT EN LILLEBROR :D

!

JAG HAR FÅTT EN LILLEBROR :D

!

dunkel i dunk

tjaba sitter och dunkar musik typ, ska plugga hejs svejs :*
min gulliga lilla syster Destiny!

:-:-:-:-:-:

alltså så här är det: tro inte att jag gillar min header för det gör jag verkligen inte! jag hatar den så grovt mycket! nix jag vet inte hur man gör och vet inte hur jag ska fixa fina bilder heller "/ men jag ska försöka ändra på den ska försöka prata med min kompis och se om hon kan fixa den ville bara få det sagt! :)

sover inte..

ja vad säger man cup imorgon och sover inte vid den här tiden.. INTE OKEJ! men nu ska jag faktiskt sova okej?!

kanoners :D

Godmorgon :) igår så gick jag och la mig vid nio.. jag mådde så himla dåligt och jag var jätte trött... så jag har sovit i elva timmar och är helt utvilad, det känns jätte skönt! :D idag ska jag nog titta på innebandy och sen plugga till spanska & biologi provet! och eftersom att jag har som mål att ha VG i alla ämnen förutom två så då måste jag plugga mycket! imorgon då har jag ingen tid till att plugga för att de är fotbolls cup (WOHO :D ) så det får nog bli en plugga dag.. på en lördag.. tråkigt.. ibland tycker jag inte om skolan! man måste vakna tidigt göra samma sak dag ut och dag in. man ska göra muntliga redovisningar SJÄLV som JAG HATAR! och vi ska ha det efter prao fan va kuligt för mig!! men å andra sidan så är de bra.. men nu ska jag ta en dusch känner mig äcklig.
PUSS!

är me ESTHER!

tjabaaaaaaaaaaa sitter här med den bästa esther och vi har kul :D ouf ska snart på träning de ska väl bli ... kul? eller?...  nu måste man ta sitt arsle här ifrån och packa träning saker puss!

hej jag är trött

aja godmorgon här sitter jag och försöker hålla ögonen öppna så att jag inte somnar.. jag är så trött låg och tänkte till halva natten då jag tog mig om kragen och sa arr nu måste jag sova och sen somnade jag.. idag börjar jag 08.00 och jag ska möta carolina också så det blir bra. jag har en ångest som sitter djupt i prao saken.. jag har ringt runt till hur många affärer men nej då... jag har en chans kvar jag ska ringa en kille idag och prata med han och jag hoppas att jag får den praoen... ÅNGEST!! efter skolan ska jag vara med Esther och vi kommer ha det så roligt :D nej nu måste jag skynda.. typ NU.. har inte käkat frulle men de ska jag göra nu :*

bra nyheter!

ahap nu har ännu en dag gått och det känns väl inte för dåligt nej en dag närmare helg WOHOOOOO :D idag fick jag reda på något riktigt spännande nyheter kan inte berätta här men de är BRA nyheter! orkar inte blogga puss! :*

trött,trött och trött

japp så var de läggdags puss på er! ♥
sitter själv i mörkret buhu

världens mest tråkigaste person!

tjaba tjena hallå mina byxor är blå :) nej men hej på er! idag var det skolans första dag och den var helt okej vi gjorde inte så mycket. Vi gick mest igenom vad vi skulle göra men det var kul att träffa alla i klassen :) efter skolan så gjorde jag två feta goa toast och drack obo'y sen la jag mig i soffan och skulle se på tv men nej då, då somna jag :)
ärligt talat så tror jag att jag är världens mest tråkigaste person som någonsin funnits som denna planet som kallas jorden. jag vill inte gå ut på vintern, hatar att träffa mina kompisars kompisar, vill sitta in i sängen med en bok i handen och jag är absolut inte social.. inte mycket i alla fall..
jag har faktiskt blivit poet typ. alltså jag kan inte fatta det men jag kommer bara på meningar medans jag tänkeer på helt andra saker men nu ska jag städa mitt rum puss!
dikt som jag kom på nyss:
det finns en tid då ens minne svider,
tänk er hur världen skulle se ut utan alla strider,
alla risker man tar för varandra det är fan ingen man kan klandra,
alla har gjort fel men är man gay för de??!

en trött barnvakt här :(

Godmorgn sunshine. idag är det studiedag och jag är barnvakt för min lillasyster destiny i en hel dag :) hon är en riktig mammagris hehe jag och Destiny vaknade halv åtta och nu sitter vi och kollar på hennes favorit program ozo eller hur det nu stavas. så idag kommer jag ha de roligt med Destiny och sen kommer kanske niki :) jag har en sån in i helvete en jobbig träningsvärk i mina lår, vader och min rumpa så vi får se om jag kommer orka att busa med henne hela dagen :D aja men nu ska jag inte ha datan mer i knät puss!

jag och destiny :D

lista o.O

jupp jupp nu ska jag börja blogga som vanligt eller mer än vad jag har gjort den senaste tiden hehhe :) ska snart ta min bok och gå till sängs nu godnatt!

RSS 2.0